Mylly Motor Show tulee – oletko valmis?

Mylly Motor Showssa on jo vuosia ollut yleisöllä vaikuttamisen mahdollisuus. Yleisön suosikit 1-3 valitaan vain teidän äänienne perusteella. Lisäpalkinnoista vastaa tapahtuman vaihtuvin jäsenin valittu raati. Himotuin palkinto on tietysti vuodesta 2014 asti kiertänyt kiertopalkinto, joka on kiertänyt Suomea kiitettävästi Kajaania myöten. Viime vuonna palkinto matkasi Samin ja Chryslerin matkaan pääkaupunkiseudulle (kuva). Lisäksi palkitaan ainakin näyttelyn TOP 5 ja muita vaihtelevia kunniamainintoja. Yleisökilpailussa on tietysti myös äänestäjillä mahdollisuus voittaa ja voitot tarjoavat yhteistyökumppanimme.

Tänä vuonna myös Lujakumin osastolla on mahdollisuus osallistua kilpailuun. Osallistumalla lauantain ja sunnuntain aikana, voit voittaa upean Yokohaman rengassarjan omaksesi! Lujakumin Turun myymälä sijaitsee Urusvuoressa, Myllystä Ohikulkutien kautta vain minuuttien matkan päässä. Osastolla myös hurjia messutarjouksia kesän tai talven rengas- ja vannetarpeisiin.

Paikalla myös Epic Autokoulu vastaamassa tämän hetken liikenneopetuskysymyksiin.

Ulkotiloissa mieletön Offroad-harrastajien kattaus, kun Harbor Cruisers ry tuo useita autoja paikalle. Tule käymään ja kyselemään harrastuksen monista mahdollisuuksista. Harbor Cruisers ry tarjoaa myös pari kappaletta Offroad-kyydityksiä yleisökilpailun palkinnoiksi. Huimaa!!!! Seuraavat offroadin tosikisat Arctic Trucks Syystrialin parissa ovat Raision moottoriradalla 19.-20.9. ja sinnekin yleisöllä on VAPAA PÄÄSY!!!

Ulkona myös mm. hifiautoja, jotta saat käsityksen äänentoiston mahdollisuuksista autorakentelussa. Tule kuuntelemaan ja ottamaan vinkkejä siitä, miten poppi soi, kun vehkeet ovat viimeisen päälle! HUOM! Säävaraus ulkotiloissa tapahtuvalle toiminnalle.

Nyt on hyvä syy soittaa kaverille ja kutsua hänet kanssasi Mylly Motor Show 2020-tapahtumaan. Voit hyvällä omallatunnolla sanoa, että sinä tarjoat! Sisäänpääsymaksujahan EI ole!

Nähdään Kauppakeskus Myllyssä 29. – 30.8. 2020

Jätä kommentti :)