Mylly Motor Show 2020-tarjontaa

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut Huittisten VPK:n minipaloauto ihastuttaa lapsia tänäkin vuonna. Huolehdimme hygieniasta Covid-19 huomioiden. Paikalla Huittisten VPK:n palomiehiä kertomassa autosta ja palokuntatoiminnasta. Kuva: Janne Nurminen/Mylly Motor Show 2019

Toistaiseksi joka vuonna totutusti nähdyn ja koetun Oili Jalonen Oy:n upean pomppulinnan paikalle tulo on epävarmaa. Seuraamme kuitenkin koko ajan muuttuvaa tilannetta ja reagoimme sen mukaan. Toivotaan parasta!

Liikenneturva ry on paikalla oman tarjontansa kanssa. Sen sisällöstä tiedotamme myöhemmin. Mutta taatusti vastaukset kinkkisiinkin kysymyksiin uusista liikennemerkeistä ja -säännöistä löytyvät tältä osastolta. Liikenneturvan löydät Myllyn keskustorin lavalta tai sen läheisyydestä.

Ja tietenkin tänäkin vuonna yleisö saa valita näyttelytarjonnasta ne 3 yleisön suosikkia, jotka palkitaan tapahtuman päätteeksi. Yleisökilpailuun osallistujilla on mahdollisuus voittaa tapahtuman yhteistyökumppanien tarjoamia palkintoja!

Jätä kommentti :)